Inredare & Inredningshjälp

Vill ni förnya ert hem. Göra om ert kök. Möblera om ert vardagsrum. Inreda barnrummet. Bygga nytt. Inreda visningshus.

Vi på Dreamhouse hjälper er att inreda!  Personlig eller offentliga miljöer.

INREDNINGSHJÄLP

Ni kanske inte får till det där fönstret. Eller hur skapar man ett mysigt barnrum. Vilka tapeter passar bäst i vardagsrummet, tillsammans med den gröna soffan. Frågorna kan vara många. Tillsammans hjälper vi er att finna er stil, att på ett enkelt sätt skapa en helhet utefter era personliga behov.

INREDA VISNINGSHUS

Ett av Dreamhouse uppdrag har varit att inreda det nya New England inspirerande visningshus, som LB HUS precis byggt. Bilderna har använts till broschyrer, kataloger och på hemsidan. Det blev fantastiskt fint och väldigt uppskattat!

LBhus_Sthlm_VRum_01LU

BYGGA NYTT eller RENOVERA

Bygger ni nytt eller renoverar, vi hjälper er att hitta rätt bland trycken, kök, bad, kakel och blandare. Hur hittar man den snyggaste köksblandare som passar just min husstil? Vi samarbetar med de anrika Retsloff snickeri, och har även fina kontakter med målare och elektriker. Inget jobb är för stort eller för litet. Det viktigaste för oss är att ni känner er trygga, att renovera och bygga nytt kan vara både tidsödande och pressande. Vi ser till att det blir en enkel och rolig resa!

Kontakta oss gärna för ett personligt möte, så börjar vi där.

Väl mött!

Camilla Nylander
E-mail: camilla@dreamhouse.se


moodboard