Sekelskiftesvåning

Foto: Henrik Nero för: Vision Fastighetsmäkleri

En fantastisk våning på Östermalm som vi stylat. Den grymt coola lampan från Domino Antik Stockholm lyfte hela rummet och adderade en cool snygg touch. Likaså älskar vi zebrorna från Wallrepublic och den fantastiska foto printen från Yellow Corner. Snoopy lampan från  Flos Scandinavia blir pricken över i;et. Golvlampan signerad Philippe Starck kommer från Dennys Home.

Vi är glada över våra fina samarbeten som ger oss möjlighet att kunna lyfta era vackra hem. Allt är givetvis till försäljning.

 Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: